Sunday/Monday Roast Specials
Elke zondag en maandag bieden wij bijzondere gerechten die je niet wilt missen. Geniet van de rijke smaken van de Chinese keuken met een moderne twist.
Vers Geroosterde Hele Eend
Onze hele eend wordt vers geroosterd tot de huid knapperig is. Dit gerecht wordt in twee gangen geserveerd:
Eerste Gang: De eend wordt aan tafel gefileerd en geserveerd in gestoomde flensjes. Upgrade je ervaring met kaviaar en/of foie gras voor een extra luxe smaak dimensie.
Tweede Gang: De overgebleven delen van de eend wordt gebruikt voor heerlijke hoofdgerechten met rijst, waarbij de smaken volledig tot hun rechtkomen.
€98,- (menu voor 2 personen. let op: op = op)
Eerste Gang: De eend wordt aan tafel gefileerd en geserveerd in gestoomde flensjes. Upgrade je ervaring met kaviaar en/of foie gras voor een extra luxe smaak dimensie.
Tweede Gang: De overgebleven delen van de eend wordt gebruikt voor heerlijke hoofdgerechten met rijst, waarbij de smaken volledig tot hun rechtkomen.
€98,- (menu voor 2 personen. let op: op = op)
Iberico Cha Siu
Proef ons hoogwaardig Iberico varkensvlees, afgelakt met honing en op traditionele wijze langzaam gegaard. Deze Iberico Cha Siu biedt een perfecte balans van zoet en sappig, een echte traktatie voor je smaakpapillen
€26,-
€26,-
Reserveer nu en maak je weekend of begin van de week bijzonder.
Mis deze unieke culinaire ervaring niet en reserveer vandaag nog je tafel voor de komende ''Sunday/Monday Roast''. Onze verse eend wordt in gelimiteerde oplage gemaakt om versheid te garanderen. Wilt u zeker zijn van uw eend? Geef dit dan aan bij uw reservering!
Mis deze unieke culinaire ervaring niet en reserveer vandaag nog je tafel voor de komende ''Sunday/Monday Roast''. Onze verse eend wordt in gelimiteerde oplage gemaakt om versheid te garanderen. Wilt u zeker zijn van uw eend? Geef dit dan aan bij uw reservering!